Morsomme arrangementer med hardrock som tema

Det arrangeres mange rockefestivaler der rock selvsagt står i sentrum. På en rockefestival kan man treffe andre med samme interesse, og kanskje til og med treffe noen av medlemmene fra de store, kjente bandene. Er man heldig, kan man sikre seg en autograf eller to.

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe er et internasjonalt konsept, og kjeden åpnet sitt første spisested i 1971. Kafeene besøkes både av rockefans og av rockemusikere. Faktisk har kafeene fått instrumenter fra mange kjente musikere. Det begynte med Eric Clapton, som ga bort en gitar til den første kafeen. Den ble hengt på veggen, og snart ville andre musikere også ha instrumentene sine på veggen. I dag har kafeene en mengde instrumenter og andre minneverdige artikler hengende på veggene. Hard Rock Cafe har også serveringssteder i Norge.

Wollertz / Shutterstock.com

Wollertz / Shutterstock.com

Lag din egen hardrock kveld

Hvorfor ikke lage ditt eget arrangement? Inviter venner og kjente, server litt god mat og sett på musikk eller videoer. Dere kan til og med synge med, eller kanskje spille selv, dersom noen er musikalske. Man får ikke mer moro enn man lager selv, så hvorfor ikke lage en annerledes hagefest der hardrock er temaet? Det er i hvert fall mange som deler interessen for denne typen musikk.