Reisetips til deg som elsker hardrock

Dersom man liker hardrock, kan man planlegge å besøke en festival i ferien. Det arrangeres festivaler gjennom hele sommeren, så man finner alltids en festival som passer inn i ferien. Dersom man ikke selv kan velge når man tar ferie, kan man sjekke internett og finne en festival som holdes når man har ferie. Husk at hardrockfestivaler arrangeres over hele verden, så du kan kombinere musikkopplevelsene med kulturelle opplevelser i et ukjent land.

Prøv noe nytt

Hvorfor ikke dra på hardrockfestival i Australia, Japan eller et annet land langt vekk? Eller til Russland, eller et annet østeuropeisk land? Da kan du oppdage nye band og bli kjent med nye fans fra andre steder i verden. I USA, Canada og Sør-Amerika finnes det også mange festivaler som er verdt turen. Oppdag verden mens du drar på festival.

Kortreist festival

Dersom du ikke har tid eller råd til å fly verden rundt, kan du dra på en festival i Norge. Norge byr på mange musikkfestivaler, både i sør og i nord, og du kan komme deg dit med egen bil. Kanskje du kan sove i telt eller i campingvogn for å spare penger. Eller kanskje du kan bo hos venner og kjente. Mulighetene er mange.